Nieuw beleid "Ruimte voor paarden in Voorne aan Zee" volgt!

In de afgelopen raadsvergadering van donderdag 18 april is de motie van Partij Voorne aan Zee, CDA en Vrij Voorne," Ruimte voor paarden in Voorne aan Zee" die werd ondersteund door een aantal andere partijen, aangenomen. 

Ruimte voor paarden in Voorne aan Zee

Paardrijden en alles wat hiermee samenhangt, vormt in de gemeente Voorne aan Zee een belangrijke recreatieve activiteit. Wat is er heerlijker dan met je paard te genieten van de ruiterpaden en het strand van onze mooie gemeente? 

Sport en beweeg netwerkbijeenkomst

Gisteren, maandag 25 maart jl., vond in Oostvoorne de Sportnetwerkbijeenkomst Voorne aan Zee plaats in de kantine van voetbalvereniging OVV, waarbij diverse gesprekstafels werden gehouden om belangrijke onderwerpen te bespreken.  

Officiële ingebruikname golfbreker

Vandaag de officiële in gebruikname van de nieuwe golfbreker bij de Heliushaven. 

NL Doet in Brielle

Voor NLDoet zijn gisteren en vandaag veel vrijwilligers aan het werk. Vandaag mocht ik samen met wethouder Bal een handje helpen in het vrijheidsbos. 

NL Doet in Zwartewaal

Voor NLDoet bij modelvliegclub Voorne Putten een bescheiden handje mee kunnen helpen. 

Actief & Gezond Zijn: Sport, Verenigingen en Cultuur

Het aanbod van sport voor doelgroepen zoals ouderen of mensen met een beperking willen wij vergroten. 

Opening voetbalcomplex OVV Oostvoorne

Vandaag mocht ik de openingshandeling verrichten van het compleet nieuwe voetbalcomplex van OVV Oostvoorne. En wat een mooi complex! Volledig toekomstbestendig en duurzaam, wat ook best prettig is met de huidige energiekosten. 

Feestelijke opening VV Rockanje

Zaterdag 23 september opende onze wethouder Daan van Orselen de vernieuwde voetbalaccommodatie VV Rockanje. 

Eerste paal voor voetbalvereniging OVV

Een 'klein' paaltje heien bij voetbalvereniging OVV door Wim Moree, onder toeziend oog van wethouder Daan van Orselen.  

Help! De reddingsbrigade Hellevoetsluis verzuipt

Stel uzelf voor, begin oktober krijgt u een brief van de gemeente dat u voor het einde van het jaar een ander huis moet zoeken, verhuizen, uw woning moet afbreken en de omgeving schoon moet opleveren. 

Over burgerparticipatie en Drenkeling in Rockanje

Tijdens de raadsvergadering van 19 oktober jl. heeft het college instemming gevraagd voor de exploitatieovereenkomst en ontvangen. De betrokkenen stellen forse schadeclaims in het vooruitzicht en de woningbouw kan tot stilstand komen. 

Casino voor gevorderden

De gemeenteraad heeft op 20 april jl. besloten om grond aan te kopen waar de voetbalvereniging Rockanje op termijn naartoe moet gaan verhuizen. 

Geen toekomstperspectief voor voetbalvereniging Rockanje?

Is er nog toekomstperspectief voor een levensvatbare voetbalvereniging als de kosten voor een nieuwe accommodatie onbetaalbaar worden of gaat de vereniging financieel 'kopje onder' zodra de energielasten toenemen met € 20.000,00 per jaar of zodra het nieuwe complex moet worden afbetaald? 

De verenigingen in Westvoorne in 'rep en roer'

Al een paar maanden heerst er onrust bij de verenigingen, over de hoogte van de huur van de accommodaties en de huisvesting van het Zeemanshuis in het verenigingsgebouw de Man. 

​Nog steeds grote onzekerheid voor VV Rockanje

De raad heeft op 28 april 2021 het college opdracht gegeven om de accommodatie van Voetbal Vereniging Rockanje over te dragen aan de vereniging en heeft een maximaal krediet ter beschikking gesteld van € 1.605.285,00 voor renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw van het voetbalcomplex aan de Drenkeling. 

Voetbal OVV en VV Rockanje

Na een uitgebreide voorbereiding is het zover, de penalty shoot-out heeft 2 winnaars op een gedeelde 1e plek. OVV en VV Rockanje. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.partijvoorneaanzee.nl/