Samengaan gaat vaak om het aantal zetels, maar bij ons ging het altijd om wat we écht belangrijk vonden en ik denk dat we daarom beter maar gewoon onszelf moeten blijven. Ik vind het een hele goede en moedige keuze!

door Emma van Blom

Op 13 oktober jl. hebben de leden van Partij Westvoorne ingestemd met het voorstel om door te gaan als partij Voorne aan Zee. Daarmee maakt Partij Voorne aan Zee een vliegende start voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.

Partij Westvoorne sinds 2009 politiek actief
Emma van Blom, een van de oprichters van Partij Westvoorne, vervult nog steeds een adviserende rol. Met de volgende uitspraken geeft zij goed het karakter weer van de grootste lokale partij op Voorne: "Samengaan gaat vaak om het aantal zetels, maar bij ons ging het altijd om wat we écht belangrijk vonden en ik denk dat we daarom beter maar gewoon onszelf moeten blijven. Ik vind het een hele goede en moedige keuze!"

Kenmerken van Partij Voorne aan Zee
Partij Voorne aan Zee is een ervaren partij die het gedachtegoed van Partij Westvoorne doorzet: Voor en met de inwoners, vanuit kennis en kwaliteit, gedragen vanuit een brede visie en goed uitgewerkte plannen!

Samenwerking en verbinding
Samenwerking, verbinding en het nakomen van gemaakte afspraken vinden we ontzettend belangrijk. De leden, de fractie en het bestuur staan altijd open voor samenwerking, dit komt de inwoners van Voorne aan Zee ten goede. De fractie gaat dan ook graag in gesprek met inwoners, ondernemers en verenigingen vanuit alle kernen van Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne om, nu al, het verschil te maken voor de nieuwe gemeente.

De nieuwe gemeente Voorne aan Zee
Op dit moment zijn we als politieke partij onderdeel van een fusie van Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. Wij nemen deel aan overleggen, zoals die van de fusiecommissie en de raadscommissie(s) en voeren besprekingen die van belang zijn voor onze toekomst in de nieuwe gemeente. We ondernemen activiteiten om 'informatie op te halen' en te leren van gemeenten die inmiddels zijn samengevoegd.

Voor Partij Voorne aan Zee is het duidelijk dat de samenvoeging emoties oproept, maar ook kansen en uitdagingen biedt. De uitdagingen gaan we graag aan en die kansen pakken we graag. Wij zetten ons volledig in voor de inwoners van Voorne aan Zee.

Doe mee!
Heb je de wens of wellicht zet je jezelf al in, om écht het verschil te maken en politiek betrokken te zijn vanuit een visie, goed uitgewerkte plannen én met een brede maatschappelijke ondersteuning, dan nodigen we je van harte uit voor een kennismaking. Wij steken er veel energie in en kunnen jouw ideeën goed gebruiken.

Vanzelfsprekend is deze uitnodiging ook bedoeld voor de huidige raadsleden en fractieassistenten die zich verbonden voelen met onze partij en echt voor het belang van de inwoners kiezen en deze willen vertegenwoordigen
in de politiek.