Image

Door lid te worden van de partij Voorne aan Zee maak je jouw stem echt waardevol!

Als lid van partij Voorne aan Zee mag je, als je dat wil, meepraten en meebeslissen over de partij. Over onze koers, activiteiten en standpunten. Je contributie komt rechtstreeks ten goede van de activiteiten voor alle kernen op Voorne aan Zee.

Voor ons betekent jouw lidmaatschap dat wij meer invloed krijgen als organisatie. Want hoe meer leden, hoe meer draagvlak en zeggingskracht we hebben.

Een aantal voordelen op een rij:

01

Je bent lid van de vereniging Partij Voorne aan Zee

02

Je hebt stemrecht over alle belangrijke zaken die de vereniging aangaan, over politieke keuzes, samenwerkingsverbanden en inspraak in politieke standpunten

03

Als gesprekspartner van de raadsleden heb je altijd de beschikking over de juiste informatie en status van vraagstukken en ontwikkelingen binnen de gemeente

04

Het lidmaatschap geeft je de mogelijkheden om te starten met je politieke carrière of een frisse doorstart te maken

05

Periodiek ontvang je de ledennieuwsbrief als je dat wil, maximaal 3 per jaar

De mogelijkheden bij onze partij:

Het algemeen partijlidmaatschap van € 25.- per jaar geldt voor leden vanaf 26 jaar. Binnen onze partij is de ledenvergadering het hoogste orgaan. Belangrijke besluiten, zoals bijvoorbeeld het vaststellen van de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen worden door de algemene ledenvergadering genomen. Een algemeen partijlidmaatschap geeft u stemrecht in de Algemene Ledenvergadering en u kunt een functie binnen de partij bekleden. U kunt zich dus aanmelden als raadslid of bestuurslid.