Opening voetbalcomplex OVV Oostvoorne

IMG-20231201-WA0002

Vandaag mocht ik de openingshandeling verrichten van het compleet nieuwe voetbalcomplex van OVV Oostvoorne. En wat een mooi complex! Volledig toekomstbestendig en duurzaam, wat ook best prettig is met de huidige energiekosten.

Dank aan alle vrijwilligers van OVV Oostvoorne die toch wel een heel bijzonder traject hebben afgerond, zowel bestuurlijk als in de uitvoering. Een compleet pand neerzetten doe je tenslotte ook niet elke dag. Wat een prachtige prestatie!

Daarnaast is Andries Schouten als ere-voorzitter gehuldigd, is er een mooie plaquette onthuld en is het nieuwe pand in gebruik genomen. Mooi om de grote opkomst van jong en oud te zien! Dat is wat sport zo mooi maakt, enerzijds de sportieve prestatie maar vooral ook de verbinding van en tussen mensen.
Leuk om ook Jorriena de Jongh te treffen, de voormalig wethouder van Westvoorne, waar het traject is begonnen. Bijzonder om namens het college van Gemeente Voorne aan Zee aanwezig te mogen zijn.
Kom gerust eens langs, bijvoorbeeld op een zaterdagochtend waar zoveel mensen plezier beleven om samen te sporten.
En uiteraard dank aan Wil Van Balen voor de foto's!


Diverse berichten

Constaterende dat de toekomstbestendigheid van onze buitensport-accommodaties een prioriteit is van ons als Raad...
 Passende en betaalbare woningen Onze speerpunten over wonen:...
Overwegende dat gedifferentieerde woonvormen bijdragen aan de leefbaarheid van de omgeving; - het aantal pre-mantelzorg woningen achterblijft bij de behoefte in de maatschappij; - initiatieven en...

Inschrijven voor onze nieuwsbrief