Voorne aan Zee ruimt op!

PVAZ-afvalgrijper-Brielle

In veel kernen van de gemeente Voorne aan Zee hebben inwoners initiatieven ontwikkeld om de omgeving mooi en schoon te houden. Gewapend met afvalgrijpers en vuilniszakken wandelen zij door de wijken, over de stranden en door de natuurgebieden van onze mooie gemeente om zwerfvuil op te ruimen. 

Dit doen zij met een groot enthousiasme en via Facebook vragen zij elkaar mee voor een rondje opruimen, dat is natuurlijk niet alleen goed voor een schone leefomgeving, maar is ook nog eens sportief en gezellig.


Uit waardering en ook omdat je samen méér bereikt, ging Partij Voorne aan Zee in op een verzoek van een trouwe opruimer en verstrekte twee knijpers met bijbehorende kunststofzakken. We hebben nog een kleine voorraad en stellen deze graag ter beschikking aan fanatieke opruimers! Laat het ons weten en vul het contactformulier op onze website in (www.partijvoorneaanzee.nl ) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de foto worden de materialen uitgereikt aan de familie Verzijl in Brielle.


×
Stay Informed

Wanneer u zich abonneert op de blog, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u ze niet zou missen.

NL Doet in Tintestein
Presentatie Woonbedrijf bij de dorpsraad

Gerelateerde berichten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.partijvoorneaanzee.nl/