Veilig Autorijden, Fietsen en Wandelen

vkp-n57

Wij kiezen voor extra verkeersveiligheid rond scholen, winkels en ouderenvoorzieningen en op de routes van en naar deze voorzieningen. Wij zullen ons blijvend inzetten voor goede, veilige, filevrije verbindingen richting werk, regio en stad en voor een veilig netwerk van wegen en wandelpaden. 


Verkeersveiligheid in onze leefomgeving is van groot belang. Kinderen moeten veilig van en naar school kunnen. Voor ouderen en mindervaliden geldt dat zij zich zonder problemen door hun woonomgeving moeten kunnen bewegen, dat winkelgebieden voor iedereen te voet, per rolstoel of met een scootmobiel goed toegankelijk zijn. Daarnaast is extra aandacht nodig voor gezamenlijk gebruik van paden, van bijvoorbeeld fietsers en wandelaars.

De ligging van Westvoorne in de regio brengt met zich mee dat voor werk en winkelen goede verbindingen nodig zijn. Het reizen met de auto en openbaar vervoer moet dan ook goed gefaciliteerd worden met voldoende veilige, filevrije wegen. Het belang van de N15/A15, de N57 en de (toekomstige) Blankenburgtunnel voor onze gemeente en regio verdient daarbij bijzondere aandacht.

Extra aandacht is nodig voor het zogenaamde 'dubbelgebruik' van wegen, zoals bijvoorbeeld door race-fietsers en wandelaars. Gevaarlijke situaties en knelpunten zullen we ter discussie stellen, ook wanneer ze in beheer zijn bij anderen dan de gemeente Westvoorne. ×
Stay Informed

Wanneer u zich abonneert op de blog, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u ze niet zou missen.

Participatietraject in de week van de pleegzorg
Toekomstvisie Partij Westvoorne: 'Landschapspark W...

Gerelateerde berichten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.partijvoorneaanzee.nl/