Sport en beweeg netwerkbijeenkomst

IMG-20240325-sportnetwerk2

Gisteren, maandag 25 maart jl., vond in Oostvoorne de Sportnetwerkbijeenkomst Voorne aan Zee plaats in de kantine van voetbalvereniging OVV, waarbij diverse gesprekstafels werden gehouden om belangrijke onderwerpen te bespreken.  

Meer dan 50 deelnemers konden kiezen uit verschillende gespreksthema's, waaronder bestuurdersontwikkeling, participatieplanvorming voor sport- en beweegbeleid, ondersteuning van ideeën tot aanvragen, ketenaanpak valpreventie en GLI.


Deze gesprekken varieerden in duur, van 20 tot 45 minuten, en boden een platform om ideeën te delen en samen te werken aan belangrijke kwesties, zoals het bevorderen van sport en beweging in de gemeenschap en het aanpakken van problemen zoals overgewicht en valpreventie bij ouderen.


Wethouder Daan van Orselen van Gemeente Voorne aan Zee was aanwezig en ging interactief in gesprek met de aanwezigen.
Met een diversiteit aan onderwerpen was de bijeenkomst een waardevol platform voor het versterken van het sportnetwerk en het stimuleren van positieve veranderingen in de gemeente.


Wordt vervolgd!×
Stay Informed

Wanneer u zich abonneert op de blog, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u ze niet zou missen.

Verzoek aan Provincie: Rotonde N218/N496
Officiële ingebruikname golfbreker

Gerelateerde berichten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.partijvoorneaanzee.nl/