Participatie: Doe Mee!

vkp-tinte

Wij werken als politieke partij vanuit het principe 'voor en door Westvoorne'. Dit betekent dat wij iedereen die mee wil denken en waar dat kan mee wil beslissen, graag betrekken bij ons werk. 

Ruimte geven aan ideeën en expertise van inwoners en deze, waar mogelijk, in samenwerking uitwerken.

Wij werken als politieke partij vanuit het principe 'voor en door Westvoorne'. Dit betekent dat wij iedereen die mee wil denken en waar dat kan mee wil beslissen, graag betrekken bij ons werk. Daarom vinden wij het belangrijk dat inwoners ook zelf ideeën voor onze omgeving kunnen aandragen en realiseren. Hiervoor hebben wij onder andere het project 'Samen Doen!' opgezet. Dat project willen wij de komende jaren voortzetten. Ook zien we dat veel inwoners expertise kunnen en willen bijdragen. Openstaan voor de participatie van burgers bij het ontwikkelen en realiseren van plannen en ruimte bieden voor initiatieven van en voor burgers willen wij gaan faciliteren. We zien dit als een belangrijke voorwaarde voor goed lokaal bestuur.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat inwoners en bedrijven bij inspraaktrajecten voldoende ruimte krijgen. Daarvoor is het noodzakelijk dat iedereen kan weten waar de gemeente mee bezig is, wat zij doet en waarom ze dat doet. Wat dat betreft is effectieve communicatie van essentieel belang. Daarom zullen wij, indien daarvoor geen wettelijke beperkingen zijn, actief inzetten op volledige, open en eerlijke communicatie. ×
Stay Informed

Wanneer u zich abonneert op de blog, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u ze niet zou missen.

Participatietraject in de week van de pleegzorg
Toekomstvisie Partij Westvoorne: 'Landschapspark W...

Gerelateerde berichten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.partijvoorneaanzee.nl/